Nyári napközis tábor

Nyomtatás

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

2021. június 29. keddtől elindítjuk napközis rendszerű nyári táborunkat, a polgármesteri hivatalban. Ettől a naptól kezdve, júniusban és júliusban, szinte minden hétköznap várjuk a 6-16 év közötti fiatalokat, 8.30 és 16.00 óra között.

 A terveink szerint minden nap más tematikus programmal készülünk. Szeretnénk fotó, videó alapképzést, hogy tudjunk jó képeket, kisfilmeket készíteni, amiből később kiállítást szervezünk. Kicsit kirándulni, gyalog és kerékpárral. Strandolni, és mozizni, kicsit matekozni, fizikázni, kémiázni játékosan. Kicsit magyarozni, angolozni, németezni, oroszozni, mert annyi ember vagy, ahány nyelvet beszélsz. Kicsit megismerni a környezetünkben élő növényeket, állatokat, és kicsit bejárni a világot természetfilmek segítségével. Sokat játszani, sportolni, mókázni, - agyagozni, festeni, rajzolni, - énekelni, táncolni, zenélni. Amihez kedvünk lesz! Mert KALAND az élet.

Amit tudni kell: érkezés minden nap 8.15 -8.30 között, nem probléma ha csak egy-egy napra jön valaki, igyekszünk előző este a programot kiírni a Facebookra. 

A tábor ingyenes, de lesznek programok, például a strand belépő, ami önköltséges. Ezt is jelezni fogjuk előre, mennyi pénzt hozzanak a gyerekek.

Étkezést nem biztosítunk, szendviccsel, vagy vásárlási lehetőséggel kérjük megoldani a kaját a gyermekeknél.

Víz lesz, de kérjük, mindenkinek legyen saját kulacsa, üvege, amit újra tud tölteni. A kirándulásokra naptejet, rovarriasztót, sapkát, esetleg esőkabátot készítsenek. 

A programokon felnőtt kísérőnek szívesen vesszük, ha jelentkezik szülő, nagyszülő, nagy-tesó!

A programokra jelentkezni nem kell, bármikor lehet jönni, és haza is lehet menni, de ha utazás van, és nem tudunk róla, hogy jön a gyermek, az probléma lehet. Így jobban örülnénk, ha lenne információnk arról, hogy érkezik a csemete. Ezt lehet üzenetben, telefonon, vagy személyesen is.

Várunk benneteket szeretettel!